Conserva de peste in ulei

de MIUTA in Conserve, 6 Aug 2011 | 114505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg caras
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de peste in ulei:

Se curata pestele, se taie felii si se sareaza. Se lasa 3 ore la rece in frigider. Se scoate se spala si se pune peste el otet atat cat sa treaca peste peste. Se lasa in otet 30 minute.

Se pun intr-o cratita 300 ml ulei. Pestele se scoate din otet, se spala, se condimenteaza cu sare, piper boabe si foi de dafin. Se da la cuptor la foc mic 5-6 ore.

Daca este nevoie se mai pune ulei, dar nu apa.

Cand este gata se asaza fierbinte in borcane si se pun sub o patura la cald 24 de ore.

Se depoziteaza in camara si se consuma simplu cu lamaie sau in salate.

Este o reteta de conserva de peste in ulei delicioasa, pe care va sfatuiesc sa o preparati! Merita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de peste in ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

13.08.2011, 07:16

dau o fuga pana la tine sa-mi dai si mie un borcanel...................

gaby_duceag 1

26.07.2014, 11:37

se macereaza oasele?

MIUTA 1

26.07.2014, 22:10

Da Gaby!E foarte gustoasa!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Marinata de peste cu lamaie si usturoi